Rouw- & levenscounselor – Annemieke Hillen

Ik ben Annemieke Hillen, ik ben getrouwd, we hebben twee kinderen, een kleinzoon, een sterrenkleindochter en een kleindochter. Als rouwbegeleider probeer ik de spanning weg te nemen die er rond verlies, overlijden en rouw kan ontstaan. Ik bied een veilige omgeving waarin we kijken wat nodig is om je leven opnieuw vorm te geven, om te kunnen aanvaarden dat je leven veranderd is.
Mijn opleiding tot Levenscounselor biedt me de mogelijkheid je te begeleiden om weer licht en helderheid te krijgen bij levensvragen over werk, relaties, gezondheid. Ik combineer inzichten uit westerse psychologie met oosterse filosofie, ik maak gebruik van visualisatie en meditatie, maar ook van mijn intuïtie. Van hoofd naar hart, van onbewust naar bewust weten. Ik ontvang je graag om je te helpen de energie rond je levensprocessen te laten stromen en je stralende Zelf te (her)ontdekken, zodat je vanuit je hart kunt leven.

Bijeenkomsten rouw en ondersteuning na verlies van je baby of kind

Een aantal keer per jaar biedt Ella Verloskundigen ruimte om samen met andere vrouwen stil te staan bij het verlies van je baby.
In 2022 organiseert Ella in samenwerking met rouw- & levenscounselor Annemieke Hillen een aantal ochtenden om samen te komen en te praten over rouw en het verlies van een kind.

De ochtenden worden op de hoofdlocatie van Ella gehouden van 10.00 tot 12.00 uur.
Adres: Copernicusplein 14, 2561 VN Den Haag.
Onder voorbehoud van de dan geldende regels voor Corona.
Data 2022:
Vrijdag 29 april
Vrijdag 15 juli
Je kan je aanmelden via het contactformulier

Het kan fijn zijn om je verdriet te delen, te ervaren dat je niet de enige bent. Ik ben er om de gesprekken te begeleiden, vragen te beantwoorden en handvatten te bieden om met je verlies om te gaan. Je kunt je aanmelden bij Ella Care, tel: 070 3606286 of mij een bericht sturen.
Deze gesprekken zijn kosteloos en de meest geschikte locatie wordt met elkaar afgestemd.

Annemieke Hillen
Rouw- & Levenscounselor
annemiekehillen.nl
contact@annemiekehillen.nl

Scroll naar top