Joriene de Vos

Joriene de Vos, praktijkondersteuner voor aanstaande ouders bij Ella kan helpen om jou/jullie zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op het ouderschap. Een (eerdere) miskraam, problemen in je relatie, een ongeplande zwangerschap, je kunt erover praten.
Je staat er niet alleen voor.

Basisvertrouwen (veilige hechting) ontstaat al (ver) voor de geboorte. Ná de geboorte is de band of de wisselwerking tussen ouder en kind hierin cruciaal. Ik begeleid ouders die een stevige band willen met hun kind(eren), met zichzelf, partner en een gelukkig en solide gezin wensen. Wanneer je meer inzicht krijgt in jezelf, in je rol als ouder en in wat een kind nodig heeft, is je kind in staat om uit te groeien tot een stabiele en gelukkige volwassene. Elke ouder, elk verhaal, elke geschiedenis is weer anders en vraagt daarom een gesprek op ‘maat’.

Het doel is: een goede voorbereiding op het ouderschap en begeleiding in het eerste jaar ná de geboorte. Je bewust te maken van de risicofactoren van onveilige hechting, mogelijke valkuilen en uitdagingen te (h)erkennen en tools aangereikt te krijgen zodat je in staat bent – ondanks eventuele nadelige omstandigheden/blokkades – toch een stevige band met je kind op te bouwen en te behouden en op die manier toekomstige problemen voortkomend uit hechtingsproblematiek voor te zijn. Ik bied je de hulp en begeleiding. Voor cliënten van Ella verloskundigen is mijn hulp kosteloos.
Ook wanneer je geen cliënt bent van Ella kun je een afspraak maken, dan zijn er wel kosten aan verbonden.
Voor een afspraak bel je met Ella 070 3606286

Joriene de Vos
Psycholoog en hechtingsexpert
Schrijver van de boeken Alles Kids en Kids & Co
jorienedevos.nl
jong gehecht oud gedaan Facebook

Scroll naar top